ГоловнаСуспільствоВійна

Фонд Ахметова наклеїть на гумдопомогу стикери "не для продажу"

Колона з гуманітарним вантажем прямує до Донецька

Фонд Ахметова наклеїть на гумдопомогу стикери "не для продажу"
Фото: scm.com.ua

Гуманітарну допомогу Фонду Ріната Ахметова, яку відправляють жителям Донбасу, позначать стикером "не для продажу". Про це повідомила директор з комунікацій компанії СКМ Наталя Ємченко на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Від сьогодні ми вже на місці, в Донецьку, починаємо стикерувати вміст пакетів стикером "не для продажу". Щоб не було сумнівів, що вантаж не комерційний. Ми не веземо ні цигарок, ні алкоголю, ні одягу. Ми веземо їжу", - написала Ємченко.

Ємченко також додала, що всі супровідні документи вантажу "відповідають вимогам закону і Манька". Крім того, представник СКМ зазначає, що нардеп і комбат "Донбасу" Семен Семенченко не виходить на зв'язок із фондом, хоча й декларував відкритість до спілкування.

Нагадаємо, з 15 грудня представники кількох добровольчих батальйонів, зокрема "Донбас" і "Дніпро-1", домовилися перекрити шляхи доставки гуманітарної допомоги на підконтрольні бойовикам території. Причинами такого рішення стало те, що надана допомога дістається бойовикам ДНР і ЛНР, крім того, з гуманітарними вантажами в зону АТО провозять алкоголь і цигарки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram