ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики з ночі посилили артобстріл в районі населеного пункту Піски

Через бомбардування волонтери не доїхали навіть до моста

Бойовики з ночі посилили артобстріл в районі населеного пункту Піски
Мост - начало с. Пески
Фото: Нелли Вернер

Волонтери, які везли гуманітарну допомогу військовослужбовцям АТО в селища Піски і Тоненьке в районі Донецького аеропорту, повідомили про посилення минулої ночі артилерійського обстрілу українських позицій з боку бойовиків.

"По прямій на Піски ми не доїхали, там йшов бій - їх бомбили з 2-ї ночі. Конкретний обстріл, буквально з перервами на перезарядку. А вранці там була задіяна з боку сепаратистів бронетехніка", - розповів по телефону Віктор, один з волонтерів організації "Веб-віче". Він і його товариш повернулися в Дніпропетровськ, так і не доїхавши до населеного пункту Піски.

За словами співрозмовника LB.ua, пряма дорога в Піски пролягає вздовж "нічийної" зони через поля - це уразливий район.

"Ми зустріли солдатів 28-ї бригади і ДУК. Вони категорично не рекомендували їхати цією дорогою. Але попередили, що через погодні умови, ми в Тоненьке зможемо не прорватися і в об'їзд. Ми б там сіли наглухо", - сказав Віктор.

Волонтери передали гуманітарку з іншими військовими, які поїдуть в Піски в будь-якому випадку. Допомогти військовим і добровольцям в Пісках можна, перерахувавши пожертви за реквізитами БО "ВЕБ-ВІЧЕ":

ОКПО 39414070 р/с 26002010023842, МФО 307770ПАТ "А-БАНК" (або на карту ПриватБанку 5168 7572 6034 4256 Новікова Валерія). Для переказів в іноземній валюті - реквізити у файлі за адресою http://goo.gl/twzpAe.

Гуманітарна допомога для солдатів і матеріали для бронювання техніки приймається в Дніпропетровську за адресою: вул.Комсомольська 58 кімн.313, Ольга Голубєва (тел. 066-9415806), тел. для передач у Києві 093-2179684.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram