ГоловнаСуспільствоВійна

Зустріч Генштабу з бойовиками минула безрезультатно, переговори перенесли

Бойовки ДНР зустрінуться з представниками ЗСУ 31 грудня в Луганську

Зустріч Генштабу з бойовиками минула безрезультатно, переговори перенесли
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Представники Збройних сил України і бойовиків ДНР продовжать переговори в середу, 31 грудня, в Луганську. На сьогоднішній зустрічі в Донецьку жодних рішень не ухвалили, повідомляють сайти терористів.

Зустріч проходила в Донецьку у "Будинку уряду ДНР". Повідомляють, що на зустрічі обговорювали три питання: переговори контактної групи з приводу мирного врегулювання в Мінську, припинення вогню і відведення техніки, а також обмін полоненими. На зустрічі нібито були представники ОБСЄ.

Після завершення зустрічі "міністр оборони" ДНР Володимир Кононов залишив будівлю, не коментуючи результатів переговорів.

"Переговори продовжать 31 грудня в Луганську, де контактна група за участю представників ДНР і ЛНР спільно зі ЗСУ ще раз обговорить зазначені питання. Можливо, вже в Луганську будуть підбиті підсумки", - сказано в заяві терористів.

Нагадаємо, 26 і 27 грудня між бойовиками і Україною відбувся найбільший за весь час конфлікту на Донбасі обмін полоненими. У результаті обміну за 2 дні з полону звільнили 154 українських заручників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram