ГоловнаСуспільствоВійна

Стахановські "козаки" збунтувалися проти Плотницького

Ватажка ДНР звинуватили у крадіжці вугілля і гумдопомоги

Так звані стахановські "козаки" на чолі з Павлом Дрьомовим записали відеозвернення до "світової громадськості і особисто до Путіна", в якому звинуватили ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького у крадіжці.

"Ваші ставленики, пане Плотницький, крадуть щодня потяги з вугіллям. Особисто я сьогодні нарахував 164. На все є підтверджувальні документи", - заявив Дрьомов.

"Хотілося б запитати у самої Росії, доколи якісь плотницькі, якісь жиди нас обкрадатимуть?! Я розповім, хто такий пан Плотницький! Це ставленик Наталії Королевської. Зараз в ОДА входять люди пана Єфремова. Ми хочемо запитати, хіба заради цього ми заходили?... З 10 гумконвоїв до народу дійшов один. Усе інше розпродано. Хотілося б запитати, хто спитає з пана Плотницького і з усіх інших?" - обурився "козачий отаман".

"Я розумію, багато хто заперечить: "Ми його обрали". Я розповім, як провели ці вибори... Пане Плотницький, ви - злодій, крадій народної довіри. Ви ввели соціальні картки: "Не прийдете на вибори, не отримаєте пенсії". Такого шантажу не було ніде у світі", - додав Дрьомов.

Він вимагає відставки Плотницького.

"Ми, перший козачий полк імені Платова, вимагаємо вашої відставки... Ви знаєте про певну флешку, яка лежить у мене в кишені. Якщо з ким-небудь із них (козаків) за найближчі дні щось трапиться, ця флешка розійдеться по всіх серверах світу. По всіх. І тоді гра піде зовсім на інші ресурси", - пригрозив Дрьомов.

Він також звинуватив "вояків Плотницького" в тому, що вони відбирають квартири і будинки в мирного населення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram