ГоловнаСуспільствоВійна

Ватажок стахановських "козаків" похвалився зустріччю з Медведєвим

Кремль помирив лідерів луганських терористів Дрьомова і Плотницького

Ватажок так званих стахановських козаків Павло Дрьомов стверджує, що зустрічався з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим і "вибив" для свого підрозділу військову техніку та фахівців.

"5 канал" президента Петра Порошенка оприлюднив відео, яке, як стверджується, є перехопленням розмови Дрьомова з одним із підлеглих.

"Я тільки що зустрічався, вгадай з ким? З Дмитром Анатолійовичем Медведєвим. Вибив "Гради" нам, вибив гармати і вибив офіційне вибачення Плотницького. Він прилітає з Москви і просить у "першого козачого полку" по телевізору офіційно вибачення, оскільки вони завжди воювали, боролися за народ і вони найкращі. Нам танки дадуть, нам усе дадуть", - заявив він.

"Залишають наші шеврони, назву полку і наш прапор залишають. Живемо за козачим статутом, але довелося поступитися званнями, звання загальновійськові", - сказав Дрьомов.

Нагадаємо, що раніше стахановські "козаки" на чолі з Павлом Дрьомовим записали відеозвернення до "світової громадськості й особисто до Путіна", в якому звинуватили ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького в крадіжці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram