ГоловнаСуспільствоВійна

Москаль повідомляє про посилення обстрілів у Луганській області

Найгарячіші бойові точки - Кримське, Станиця Луганська і Щастя

Москаль повідомляє про посилення обстрілів у Луганській області
Архив
Фото: Макс Левин

Інтенсивність обстрілів контрольованої України території Луганської області значно посилилася за вчорашній день (8 січня) і минулу ніч. Про це повідомляє глава Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, інформує його прес-служба.

"Найгарячіші бойові точки - Кримське, Станиця Луганська і Щастя", - повідомляє Москаль.

Так, Кримське (Новоайдарський район) зазнало кількох обстрілів з мінометів і установок "Град", останній з них стався сьогодні вночі. Жертв і поранених немає. "У селі пошкоджено житлові будинки на кількох вулицях (вибуховою хвилею вибито вікна та двері). Чотири міни вибухнули у дворі агрофірми "Діоніс" і пошкодили офісне приміщення та господарські прибудови. Станом на 10.00 у Кримському відносно спокійно", - наголошується в повідомленні.

За інформацією Москаля, у Станиці Луганській практично не вщухає стрілянина із застосуванням автоматичної зброї.

"Під ранок бойовики обстріляли розташований поблизу Кіндращівки опорний пункт українських силовиків з великокаліберних кулеметів і мінометів. Пошкоджено кілька приватних будинків, інформації про постраждалих серед мирного населення немає", - наголошується в повідомленні.

Крім того, місцеві жителі повідомляють про нарощування важкої техніки і кількості бойовиків на березі Сіверського Дінця, контрольованому ЛНР.

"Сьогодні після опівночі інтенсивного обстрілу з артилерії зазнали околиці м.Щастя. Руйнувань інфраструктури немає, інформація про постраждалих з'ясовується", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявляє про те, що бойовики 7 січня відновили обстріл території Луганської області з "Градів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram