ГоловнаСуспільствоВійна

Через бойові дії знеструмлено 20 населених пунктів Донецької області

Частково без електрики залишилися Авдіївка, Донецьк і Горлівка

Через бойові дії знеструмлено 20 населених пунктів Донецької області
Фото: 7dniv.info

20 населених пунктів станом на 10 січня знеструмлено через бойові дії в Донецькій області. ро це повідомляє інформаційний центр Ради національної безпеки і оборони.

'У Донецькій області внаслідок обстрілів терористів знеструмлено 20 населених пунктів, частково знеструмлено міста Авдіївка, Донецьк, Горлівка; у Луганській області - пошкоджено підвідний газопровід. Без газопостачання залишилися смт Чорнухине (Попаснянський район), села Трьохізбенка, Кряківка і Сокільники (Новоайдарський район)", - сказано в повідомленні.

Крім того, в РНБО зазначають, що рівень підтримки терористів серед місцевого населення продовжує знижуватися.

"Незважаючи на постійні спроби бойовиків мобілізувати чоловіків на окупованих територіях, охочих займатися терористичною діяльністю і ризикувати власним життям для збагачення лідерів бандитів усе менше. У таборах підготовки бандитів для терористичних організацій ДНР і ЛНР відчувається гостра нестача людей, які хотіли б піти воювати проти боєздатної української армії", - повідомляє РНБО.

За даними розвідки, протягом грудня-січня проводяться активні агітаційні заходи серед членів проросійських військово-патріотичних організацій, що діють на території Криму, проте особливого результату вони не дають.

Також жителі Луганської області продовжують виявляти своє невдоволення діями незаконних збройних формувань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram