ГоловнаСуспільствоВійна

Бірюков анонсував потужний удар по бойовиках в районі аеропорту

"Сьогодні ми покажемо, наскільки ми вміємо бити по зубах"

Бірюков анонсував потужний удар по бойовиках в районі аеропорту
Юрий Бирюков
Фото: nikvesti.com

Радник президента України і помічник міністра оборони Юрій Бірюков заявив, що в неділю сили АТО "покажуть, наскільки вміють бити по зубах". "Доброго ранку, країно. 08:01, вже можна сказати про те, що дві години тому все угруповання наших військ в секторі Б (угруповання військових на захід від Донецька, - ред.) отримало наказ і відкрило масований вогонь по відомих позиціях сепарів. Ми дотримувалися перемир'я, так? Ми показували, що зацікавлені в спокійному врегулюванні, так? Ну так от, сьогодні ми покажемо, НАСКІЛЬКИ ми вміємо бити по зубах", - написав він у Facebook.

У свою чергу, волонтер Тетяна Ричкова в Facebook повідомила: "Активна фаза триває, поранених на цю мить немає. Громадськість просила припинити це умовне затишшя (перемир'я) і припинити принизливий прохід в АП, Вас почули. Наступ ВСУ триває, такими темпами ввечері дійдемо до кордону (дай Бог)".

Нагадаємо, в ранкових зведеннях штабу АТО повідомляється, що вночі в Донецькому аеропорту військові проводили "активні дії, спрямовані на придушення вогневих засобів противника, які вели вогонь по захисниках аеропорту, і встановлення контролю над територією аеродрому". Також там повідомили, що інформація про просування наших військ вглиб Донецька не відповідає дійсності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram