ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецькому аеропорту від ранку затишшя

Бойовики активізувалися на інших напрямках

У Донецькому аеропорту від ранку затишшя

Протягом першої половини дня ситуації в зоні АТО властиве зниження активності бойовиків у районі Донецького аеропорту й активізація під Маріуполем і в районі Кримського Луганської області.

Як повідомляє прес-центр АТО у своїх зведеннях станом на 13:00, від ранку на території Донецького аеропорту запанувало затишшя, бойовики не входили в безпосередній вогневий контакт з українськими військовими.

При цьому бойовики здійснили кілька обстрілів позицій військових в районі Авдіївки (з міномета), Тоненького (БМ-21 "Град"), Гранітного (артилерія) і Новомихайлівки (БМ-21 "Град"). Під вогонь артилерії і РСЗВ також потрапили Піски.

У районі Маріуполя терористи 10 разів відкривали вогонь по українських військових з артилерії, мінометів, гранатометів і комплексів протитанкових керованих ракет. Найбільшого обстрілу зазнали наші позиції в районі Миколаївки, Гнутового і Чермалика.

У Луганській області бойовики п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил у н.п. Кримське. Обстрілювали з артилерії, мінометів і танка. Поблизу Станиці Луганської терористи відкривали вогонь з гранатомета і стрілецької зброї.

Нагадаємо, Донецький аеропорт ще не зачищено повністю від бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram