ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО: артилерія накриває вогневі точки бойовиків біля аеропорту

У понеділок бойовики 102 рази відкривали вогонь

Штаб АТО: артилерія накриває вогневі точки бойовиків біля аеропорту
Фото: www.facebook.com/theministryofdefence.ua

У районі Донецького аеропорту бойовики продовжують вести вогонь по передових позиціях українських військ поблизу населених пунктів Піски, Авдіївка та Тоненьке.

"Наша артилерія щоразу гасить вогневі точки бойовиків, тільки-но починається їхня активність. Об'єкти, які раніше були звільнені підрозділами Збройних сил, зараз залишаються під контролем військових", - повідомив на брифінгу речник прес-центру АТО Леонід Матюхін. Відповідаючи на питання про ситуацію в аеропорту після того, як там обвалилися перекриття, Матюхін заявив, що військові перебувають на зайнятих позиціях. Що відбувається в аеропорту зараз, представник прес-центру АТО повідомляти відмовився, пославшись на секретність цієї інформації.

За словами Матюхіна, крім аеропорту, бойовики вели вогонь по Кримському Луганської області та його околицях - чотири рази з "Градів" і двічі з мінометів. З реактивних систем залпового вогню тричі обстріляли Верхню Вільхівку, Нижнє, Трьохізбенку, Станицю Луганську, Донецьке, Геївку, Первомайське і Піски. Поблизу Щастя "працював" танк.

З мінометів, гранатометів і артилерії бойовики тричі били по Станиці Луганській, Санжарівці, Миронівському, по два рази - Сміливому, Новгородському. Також вогонь відкривали по позиціях поблизу Щастя, Трьохізбенки, Мар'їнки, Красногорівки, Тоненького й інших населених пунктів.

Усього за добу терористи здійснили 102 обстріли.

На території Луганської області зафіксовано 10 обстрілів безпосередньо населених пунктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram