ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про 45 обстрілів з боку бойовиків

У деяких районах ситуація ще більше загострилася

Штаб АТО повідомив про 45 обстрілів з боку бойовиків
Фото: EPA/UPG

З 6 години ранку до 18:00 у зоні бойових дій на сході України бойовики здійснили 45 обстрілів. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейбуку.

"Протягом дня ситуація в окремих районах зони АТО загострювалася. У Луганській області бойовики почали інтенсивний обстріл з артилерії, мінометів і реактивних систем "Град" позицій ЗСУ в районі н. п. Кримське, Новотошківка, Нижнє, Щастя. Після чого близько 16:00 російсько-терористичні війська за підтримки танків вдалися до наступу. Українські військові дають відсіч ворогу, проводять перегрупування і маневр вогнем", - сказано в повідомленні.

У районі Донецького аеропорту тривають "активні дії зі звільнення об'єктів аеропорту, які утримуються бойовиками", в прес-центрі стверджують, що ситуація під контролем українських військових.

Не припиняються обстріли поблизу Пісків, Авдіївки, Веселого, Гранітного, Опитного і Тоненького. Українська артилерія веде вогонь у відповідь, крім випадків, коли вогневі точки бойовиків розташовані в житлових кварталах.

У дебальцевському і маріупольському напрямках бойовики не проявляли активності.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про те, що в полон потрапили восьмеро українських військових: бійці АТО потрапили в розташування бойовиків через густий туман.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram