ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики атакують сили АТО танками, - Тимчук

До терористів іде підкріплення

Бойовики атакують сили АТО танками, - Тимчук
Фото: zik.ua

Бойовики отримують підкріплення і відновлюють втрати від боїв за Донецький аеропорт. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Протягом останньої доби через Амвросіївку і Старобешеве в Донецьк прибуває підкріплення російсько-терористичних військ для заповнення втрат, яких противник зазнав у боях за Донецький аеропорт, н.п. Піски, в районі Спартака і Путилівського шляхопроводу. Зокрема, перекинуто два танкові підрозділи (всього 12 танків і пересувна ремонтна майстерня) і кілька "піхотних" підрозділів", - сказано в повідомленні.

До 31-го блокпоста в Луганській області, бої за який тривали вчора весь день, противник підтягнув значну кількість артилерії. "Щонайменше дві артилерійські групи (всього - до 25 од. ствольної артилерії, в основному 122 мм гаубиць Д-30, а також до 10 установок РСЗВ). Ці артгрупи виконують завдання із вогневого ураження українських підрозділів не тільки на передових позиціях , а й у глибині їхнього бойового шикування", - пише Тимчук.

Поблизу Маріуполя бойовики обстріляли позиції українських військових у районі Талаківки, Павлопіля і Сартани. "Передові групи противника значно посилено і живою силою, і бойовою технікою. Зауважено в цьому районі як мінімум 10 танків бойовиків безпосередньо на передових позиціях. Висування бронетехніки противника в першу лінію триває", - написав Тимчук.

Нагадаємо, напередодні в районі Донецького аеропорту потрапили в полон 8 українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram