ГоловнаСуспільствоВійна

Полтавська область надасть Маріуполю гуманітарну допомогу

Регіон оголосив траур за загиблими на півдні Донецької області

Полтавська область надасть Маріуполю гуманітарну допомогу

Полтавська область надасть Маріуполю, який постраждав від обстрілу з "Градів", гуманітарну допомогу. Про це заявив у суботу голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко.

Як повідомляє УНІАН, він висловив співчуття з приводу сьогоднішніх трагічних подій у Маріуполі, де під час обстрілу бойовиками житлових кварталів загинули мирні городяни. "Полтавська громада щиро співчуває сім'ям загиблих і поранених. Ми хочемо підтримати жителів Маріуполя, адже сьогодні не може бути чужої біди: ми - єдина країна і єдина родина. Полтавчани так само сумують із приводу загибелі невинних земляків-українців і засуджують дії російських терористів", - заявив Головко.

У понеділок із Полтави до Маріуполя надійде гуманітарний вантаж. Зараз його збирають полтавські волонтери, представники громадських організації, відповідні департаменти облдержадміністрації, благодійники та підприємці.

"У Маріуполь ми відправляємо ліки, продукти харчування, одяг. Разом з керівництвом обласної ради ми підписали спільне розпорядження: у зв'язку з ним понеділок, 26 січня, в Полтавській області оголошено днем жалоби в пам'ять про загиблих під час теракту в Маріуполі", - заявив губернатор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram