ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО перерахував нічні обстріли бойовиків

Усього за добу терористи обстріляли військових і населені пункти 115 разів

Штаб АТО перерахував нічні обстріли бойовиків

Протягом ночі в зоні бойових дій на Донбасі тривали обстріли позицій українських військових.

Найбільшу кількість зафіксовано на Луганському напрямку, зокрема по Станиці Луганській. По ній терористи сім разів відкривали артилерійський вогонь, а також по одному разу - з РСЗВ "Град" і танків. Тричі під обстріл ворожої артилерії, мінометів і стрілецької зброї потрапляла Верхня Вільхова. Обстрілу зазнали також Новотошківка, Петрівка, Трьохізбенка, Слов'яносербськ, Фрунзе, повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

На Донецькому напрямку з РСЗВ "Град" обстріляли Новомихайлівку, Дослідне і Тоненьке, а з мінометів і стрілецької зброї - чотири рази Мар'їнку й один раз Красногорівку.

У районах Первомайська і Дебальцевого з РСЗВ "Град" бандити двічі обстріляли Попасну і Троїцьке, а також Дебальцеве, Новогородське та Луганське. Із мінометів та артилерії бойовики вели вогонь по населених пунктах Попасна, Булавінське, Єленівка, Майорськ, Вуглегірськ, Розсадки, двічі - по Троїцькому, Рідкодубу, Чорнухиному. О 18:05 поблизу Майорська бандити здійснили спробу штурмувати наші позиції з боку Горлівки. Отримавши гідну відсіч, терористи, які залишилися живими, відступили.

На Маріупольському напрямку з 19:00 до 19:30 відбулися два артилерійські обстріли в районі населеного пункту Орловське.

Поблизу Нікішиного зафіксовано безпілотники супротивника.

Усього за добу терористи обстріляли військових і мирні населені пункти 115 разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram