ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстрілюють Гранітне та Чермалик

На Маріупольському напрямку неспокійно

Бойовики обстрілюють Гранітне та Чермалик
Фото: Нелли Вернер

Бойовики протягом цілого дня обстрілювали військових і мирних жителів у Гранітному поблизу Маріуполя. Обстріл у цьому районі вівся і по Чермалику.

Про це LB.ua повідомили військові 54-ї бригади.

У Гранітному снаряд влучив у дах магазину "Будова", виникла пожежа.

Обстріл Чермалика мав менш інтенсивний характер, проте обстрілювали як позиції військових поблизу населеного пункту, так і саме село.

Крім того, військові повідомили, що взяли участь у розмінуванні городів місцевого населення в Чермалику. ОЗМ-72, які не вибухнули, було знешкоджено.

Нагадаємо, у своїх вечірніх зведеннях штаб АТО заявив, що на Маріупольському напрямку спостерігається затишшя. Обстріл Чермалика згадується, проте про обстріл Гранітного немає ані слова.

Військові 54-го батальйону потребують дизель-генератора, оскільки після припинення роботи Миронівської теплоелектростанції Дебальцеве і довколишні села залишилися без електрики. Для охочих допомогти - картка ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеного батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram