ГоловнаСуспільствоВійна

Під Донецьким аеропортом загинув журналіст з Дніпропетровська

Смерть Олександра Чернікова підтвердив його колега

Під Донецьким аеропортом загинув журналіст з Дніпропетровська
Архивное фото
Фото: Макс Левин

У зоні антитерористичної операції біля Донецького аеропорту загинув мобілізований до армії дніпропетровський журналіст Олександр Черніков. Про це повідомив журналіст 11-го каналу Олександр Курбатов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ми знайшли хорошу людину, Саню Чернікова, якого шукали напередодні. Дива не сталося. Він не поранений, не в полоні. "Саш, твій друг - двохсотий, він в офіційних списках", - сказали мені поінформовані люди. Вчора в це вірити не хотів ніхто, доти, поки не побачать на власні очі. Сьогодні побачили - двохсотий", - написав Курбатов.

Загиблий журналіст працював у дніпропетровських медіа nctv.in.ua, "Резонанс ТВ", "Приват ТБ Дніпро", 9-му каналі, виданні The Kyiv Times. Курбатов також зазначив, що Чернікова призвали в березні 2014 року, він пройшов усі гарячі точки АТО.

У Чернікова залишилася дружина і двомісячна донька. Охочі надати допомогу родині загиблого журналіста можуть переказати кошти на картку 5168 7572 6931 6883, Горденко-Чернікова Ірина Валентинівна - дружини Саші Чернікова.

Нагадаємо, за даними Інституту масової інформації, в 2014 році в Україні загинули семеро журналістів. Першим із загиблих став В'ячеслав Веремій, який помер у лікарні від кульового поранення, завданого "тітушками".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram