ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вночі атакували Малоорлівку

Усього за добу зафіксовано 103 обстріли

Бойовики вночі атакували Малоорлівку
Фото: EPA/UPG

У ніч проти четверга бойовики обстріляли Малоорлівку і спробували штурмувати позиції українських військових поблизу цього населеного пункту. Про це повідомляє прес-центру АТО на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Близько 3:00 противник почав штурмові дії в районі Малоорлівки, однак, отримавши гідну відсіч з боку сил АТО, змушений був відступити", - сказано в повідомленні.

Усього за минулу добу бойовики 103 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

На луганському напрямку терористи зі стрілецької зброї, артилерії і мінометів 8 разів вели вогонь по Станиці Луганській, а також по Валуйському і Петрівцях. Під час обстрілу цього населеного пункту бойовики застосували стрілецьку зброю і танк.

На донецькому напрямку з ворожих мінометів і артилерії обстріляли Новоласпу, Опитне, Петровське, Таранчук, Славне і Миколаївку. З "Граду" обстріляли Мар'їнку, Новотроїцьке і Новомихайлівку.

У напрямку Дебальцевого зі стрілецької зброї, мінометів і артилерії терористи 4 рази вели вогонь по Дебальцевому, Луганському, Малоорлівці, Попасній.

5 разів бойовики обстріляли населені пункти Золоте, Попасну, а також Міус. У районі Маріуполя зі стрілецької зброї і мінометів злочинці обстріляли Орловське і Чермалик.

З реактивних систем залпового вогню "Град" і артилерії злочинці обстріляли мирні населені пункти Піски і Гранітне.

Бійці Збройних сил та інших військових формувань міцно стоять на позиціях і дають гідну відсіч бойовикам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram