ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери у Дніпропетровську просять допомогти своїй "водній феї"

Ірина доставила військовим в зону АТО понад 300 тонн води

Ірині К., яка вже 8 місяців на волонтерських засадах займається поставками питної води для солдатів на Донбасі, потрібна грошова підтримка. Про це LB.ua повідомила волонтер Ольга Голубєва.

"Нашій водній феї потрібна допомога. Воду нам скоро не буде звідки возити. Спонсори закінчуються, і її грошики закінчуються", - сказала Голубєва.

Ірина надає воду волонтерським групам у Дніпропетровську.

"Реально її водою користуються всі", - сказала волонтер.

Завдяки їй, є вода у 93-й і 17-й бригадах ЗСУ, 39-му і 40-му БТрО, полку "Дніпро-1" і багатьох інших частинах армії та Нацгвардії.

Ірину знають по позивному "20 тонн" - таке прізвисько їй дали за те, що вона закуповувала воду відповідними партіями. Кожна партія обходилася більш ніж у 15 тисяч грн. Частково на це йшли гроші її сім'ї, частково - спонсорська підтримка, з якою є проблеми.

"Вона з червня місяця і по грудень сама знаходила без зборів та крику в цілому грошей на 300 тонн води. А зараз вона свої вкладає в екіпірування 6 роти 93-ї бригади", - розповіла волонтер про свою колегу. Вона зазначила, що з водою тепер стало "зовсім критично".

Хто хоче допомогти "водній феї", прохання переказувати гроші на картку Приватбанку: 4731-2171-0700-2717, Ірина К.

Як повідомлялося, волонтери куплять 10 тисяч одиниць кровоспинних засобів для комплектації індивідуальних аптечок мобілізованих солдатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram