ГоловнаСуспільствоВійна

Білецький: мирні переговори зараз обернуться капітуляцією

Нардеп-комбат закликав воювати і відбиватися

Народний депутат, командир полку "Азов" Андрій Білецький вважає, що Україна зараз повинна не вести мирні переговори з бойовиками, а відбиватися. Коментар Білецького оприлюднила прес-служба полку в соцмережах.

"Йде до військового розгрому нашої країни і потім до підписання якоїсь капітулянтської угоди в тій чи іншій формі. Чи буде це повний розгром з якоюсь окупацією ще частини території, чи визнання ДНР і ЛНР у рамках Донецької та Луганської областей, можливо, з розширенням на Харківську область, на Одесу - ми не знаємо. Але йде до військового розгрому країни, вони ведуть до цього абсолютно свідомо, вони роблять це крок за кроком", - заявив він.

"Ми все це можемо подужати, але потрібно мобілізуватися. Нас увесь цей час демобілізують розмовами про переговори, про західну допомогу і т.д., і т.ін. Нічого не буде, крім того, чого ми доможемося самі - своєю боротьбою. Воювати - це єдиний варіант, який залишається. Зараз потрібно напружувати всі сили, зараз потрібно в авральному режимі робити те, що недоробили, створювати повноцінну систему ППО, створювати систему фортифікацій, перекидати резерви техніки і так далі", - вважає Білецький.

"Потрібно відбиватися, у жодному разі не можна вести переговори тоді, коли ми отримали кілька поразок на північному напрямку і донецькому напрямку, тому що ці переговори будуть капітуляцією, тому що завжди переможець веде з переможеним із позиції сили такі переговори", - наголосив він.

Нагадаємо, що сьогодні-завтра в Мінську має відбутися зустріч тристоронньої контактної групи за участю представників терористів Дениса Пушиліна і Владислава Дейнего.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram