ГоловнаСуспільствоВійна

Автобуси з біженцями з Дебальцевого відправляються що 20 хвилин

Бойовики далі потужно обстрілюють місто, чутно танкові постріли

У Дебальцевому триває евакуація мирного населення. Автобуси із цивільними особами відправляються що 20 хвилин.

Як повідомив LB.ua свідок із місця подій, така періодичність зберігалася, поки він був там. За його словами, місто і далі потужно бомблять.

Інше джерело повідомило LB.ua, що з міста сьогодні близько 13-ї години виїхали чотири автобуси з мирними жителями. При цьому в підвалах житлових будинків ще залишаються люди, в тому числі з дітьми. Місцева міліція розвозить їжу по підвалах, допомагає розбирати завали і витягати поранених.

По центру міста працює артилерія, особливо в районі залізничного вокзалу, були залпи з установок залпового вогню "Град". Також чутно постріли з танків.

Нагадаємо, військові 54-го батальйону потребують дизель-генераторів, оскільки після припинення роботи Миронівської теплоелектростанції Дебальцеве і довколишні села залишилися без електрики. Для охочих допомогти - картка ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram