ГоловнаСуспільствоВійна

Прес-центр АТО відзвітував про ліквідацію 30 бойовиків

Ще 69 терористів отримали в боях поранення

Прес-центр АТО відзвітував про ліквідацію 30 бойовиків
Архивное фото
Фото: www.donetskiy.org

Сили антитерористичної операції на Донбасі сьогодні, 30 січня, знищили 30 бойовиків, ще 69 поранили. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У ході запеклих боїв сили АТО завдають потужних ударів терористам. За попередніми даними, 30 січня бойовики втратили 30 убитими і 69 пораненими, 11 бойових броньованих машин і один танк", - сказано в повідомленні.

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО і населені пункти. На Дебальцевському напрямку обстріляно Попасну, Чорнухине, Рідкодуб, Міус, Санжарівку, Катеринівку, Луганське, Миронівське, Лозове, Дебальцеве, на луганському напрямку - Кримське і Щастя, в районі Маріуполя - Гнутове, Орловське, Талаківку.

У районі Донецького аеропорту з мінометів терористи обстрілювали позиції сил АТО біля населених пунктів Піски і Водяне.

"Складною залишається ситуація у Вуглегірську. Бойовики не припиняють обстрілювати позиції сил АТО та околиці міста, піддаючи загрозі життю мирних громадян. Зараз у цьому населеному пункті тривають запеклі бої. Інформація про повне захоплення міста терористами не підтверджується. На цей час бойовики контролюють лише окремі райони", - зазначили в штабі.

Нагадаємо, у РНБО не підтвердили знищення двох блокпостів ЗСУ біля Дебальцевого. У РНБО також заявили, що українські військові сьогодні не вели активних бойових дій у районі Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram