ГоловнаСуспільствоВійна

У ДонОДА повідомили про евакуацію жителів Мар'їнки і Красногорівки

З цих міст вивезли вже близько 200 осіб, у тому числі 80 дітей, зазначили в адміністрації

У ДонОДА повідомили про евакуацію жителів Мар'їнки і Красногорівки
Фото: EPA/UPG

Жителів Мар'їнки і Красногорівки Донецької області евакуюють у зв'язку з активізацією бойових дій.

Про це повідомили у прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.

"27-30.01.2015 у Мар'їнському районі у зв'язку з активізацією бойових дій РДА спільно з волонтерами та військовими проводить вивезення жителів міст Мар'їнка та Красногорівка. З усіма, хто бажає виїхати із зони бойових дій, зв'язуються і переправляють їх у безпечні міста, селища і села не тільки Мар'їнського району, а й в інші безпечні райони області", - йдеться в повідомленні.

"Станом на 30 січня з міст вивезено близько 200 осіб, у тому числі 80 дітей", - повідомляє ОДА, водночас зазначаючи, що велика кількість жителів міст Мар'їнка та Красногорівка, які переїхали, ніде не реєструються, тому кількість внутрішньо переміщених осіб може бути набагато більшою, і реально відстежити її неможливо.

Також підкреслюється, що "майже всі служби району (зокрема Пенсійний фонд України, районний Центр зайнятості, відділи освіти та охорони здоров'я) цього тижня переїхали в Курахове через бойові дії. Ці служби відновлять свою роботу 2 лютого 2015 року".

Раніше повідомлялося, що евакуація мирного населення триває в Дебальцевому. Вдень з Дебальцевого виїхало чотири автобуси з цивільними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram