ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області від обстрілу загинули двоє мирних жителів

Ще п'ять осіб отримали поранення

У Луганській області від обстрілу загинули двоє мирних жителів
Фото: Макс Левин

Дві людини загинули, 5 поранено внаслідок артилерійського обстрілу бойовиками населених пунктів у Луганській області 1 лютого. Про це сьогодні вранці повідомила прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

Бойовики накрили з "Градів" Кримське в Новоайдарському районі. Реактивні снаряди вибухали на вул. Садовій, Жовтневій і Леніна, зруйнувавши і пошкодивши понад десять будинків. Смертельні поранення під час обстрілу отримали двоє чоловіків 45 і 62 років, які саме перебували на вулиці і не встигли сховатися.

Ще двох людей ушпиталили.

У Кримському вже близько місяця немає ні центральної води, ні газу, ні світла, і відновити їх найближчим часом через постійні обстріли навряд чи вдасться.

Окрім того, близько 15:00 обстрілу бойовиків зазнала Новотошківка. Кілька снарядів вибухнули на вул. Куйбишева і тяжко поранили трьох осіб - двох жінок і чоловіка (одній жінці відірвало руку, а чоловікові - ногу). Поранених доправили в лікарню Лисичанська, їхній стан оцінюють як тяжкий.

Протягом ночі обстрілювали також Щастя, Попасну, Станицю Луганську, Троїцьке (Попаснянський район) і Трьохізбенку.

Масштаби руйнувань і інформацію про постраждалих зараз з'ясовують.

Нагадаємо, напередодні бойовики обстріляли автобуси з мирними жителями Дебальцевого, які мали намір покинути місто. У результаті обстрілу поранення отримали 12 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram