ГоловнаСуспільствоВійна

ОБСЄ зафіксувала на підконтрольній ДНР території військовий табір з танками

На території табору було 14 танків і 7 БМП-1 без розпізнавальних знаків, додали спостерігачі

ОБСЄ зафіксувала на підконтрольній ДНР території військовий табір з танками
Фото: Роман Бочкала

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на підконтрольній бойовикам території ДНР військовий табір з важкою технікою без розпізнавальних знаків. 

Про це йдеться в денному звіті місії ОБСЄ, опублікованому в п'ятницю.

"На східних околицях Донецька спеціальна моніторингова місія бачила один танк Т-72 без розпізнавальних знаків, який рухався в західному напрямку міста. На підконтрольній території ДНР СММ зафіксувала військовий табір, де було 14 танків Т-72 і 7 бойових машин піхоти БМП-1, які всі були також без розпізнавальних знаків", - наголошується в повідомленні.

Водночас спостерігачі в зазначеному військовому таборі бачили сім наметів середнього розміру без розпізнавальних знаків, а також місця для стрільби.

Крім того, на захід від населеного пункту Петрівське (70 км на південний схід і схід, територія, підконтрольна ДНР), місія зафіксувала два танки Т-72 без розпізнавальних знаків на блокпосту.

Раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували в районі Макіївки Донецької області колону з 21 вантажівки, які перевозили боєприпаси для систем залпового вогню БМ-21 "Град".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram