ГоловнаСуспільствоВійна

"Азов" оголосив про збитий російський Су-25, у Генштабі інформацію не підтвердили (оновлено)

Літак нібито зумів перелетіти кордон і впав у Ростовській області

"Азов" оголосив про збитий російський Су-25, у Генштабі інформацію не підтвердили (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Полк "Азов" заявив, що сьогодні вранці було збито російський штурмовик Су-25, який упав у районі села Куйбишеве в Ростовській області (на кордоні з Новоазовським районом Донецької області).

"Сьогодні вранці було збито штурмовик Су-25 ВПС РФ. Літак упав поблизу Куйбишевого. Російські літаки були помічені під час наступу полку "Азов", - йдеться в повідомленні полку на сторінці у фейсбуку.

Оновлення. "Українські новини" зазначають, що інцидент стався ще вчора. "Інформація про збитий штурмовик надійшла від наших джерел. Літак дійсно збили у Луганській області, він впав на території Росії", - сказав агентству прес-секретар полку.

Інформацію про збитий літак не підтверджують ні в Міноборони, ні в Генштабі, ні в Нацгвардії, наголошує Inforesist.

Нагадаємо, що повідомлення про застосування російськими військами авіації з'явилися вчора на сайті "Цензор" із посиланням на командира однієї з рот 40-го батальйону. Полк "Азов" також повідомив про це, скопіювавши новину "Цензора" майже слово в слово.

Повідомляли, що літаки Су-25 нібито були помічені в районі Дебальцевого, проте в штабі АТО цю інформацію категорично спростували. Не вдалося підтвердити цю інформацію також з інших джерел.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram