ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО підтверджує бої в районі вокзалу Дебальцевого (оновлено)

Бойовики штурмують взводний опорний пункт сил АТО в місті

Штаб АТО підтверджує бої в районі вокзалу Дебальцевого (оновлено)
Фото: www.facebook.com/uacrisis

Штаб антитерористичної операції підтвердив, що на околицях Дебальцевого, а також у районі залізничного вокзалу йдуть запеклі бої із сепаратистами.

Про це на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

За його словами, українським військовим дозволено відкривати вогонь.Окрім того, Лисенко повідомив, що бойовики штурмували взводний опорний пункт сил АТО у Дебальцевому, а в районі с. Міус Попаснянського району Луганської області з установок "Град" і артилерії тричі обстріляли взводний опорний пункт сил АТО і спробували штурмувати. Усі атаки українські військові відбили.

Учора бойовики двічі відкривали вогонь по контрольному посту "Фащівка", де служать прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Піхота бойовиків за підтримки артилерії і трьох танків майже годину намагалися взяти блокпост штурмом. Українські військові відкрили вогонь у відповідь. Не зумівши захопити контрольний пост, бойовики дві години обстрілювали пост з мінометів.

Стверджують, що сили АТО не втратили жодної позиції.

Від початку перемир'я до 18:00 17 лютого зафіксовано 164 обстріли позицій сил АТО, додав Лисенко.

Нагадаємо, сепаратисти захопили в полон щонайменше дев'ятьох українських військових у Дебальцевому (шістьох полонених показали на відео російських каналів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram