ГоловнаСуспільствоВійна

Ярош: партизани підірвали склад озброєнь у СБУ в Донецьку

Стала відома причина вчорашнього потужного вибуху в місті

Ярош: партизани підірвали склад озброєнь у СБУ в Донецьку
архив

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош з посиланням на повідомлення партизан заявив, що потужний вибух у Донецьку 24 лютого став результатом підриву партизанами складу озброєнь бойовиків.

"24.02.15р. 14:26 м.Донецьк. Партизани "Тіні" (група І) двома фугасами /в еквіваленті 15 кг/ біля обл СБУ Донецька на вул. Щорса на відстані 300 метрів від будівлі у шахті, що не експлуатується, зі східного боку був знищений склад поліцаїв "Кальміус", - цитує Ярош повідомлення партизан.

"Вибух пішов у двох напрямках: Макіївки та 124 школи, що призвело до пожежі (у школі казарми банди "Кальміус", багато згоріло поліцаїв), а на складі-шахті здетонував боєкомплект, згоріло 3 танки, до 5-7 БТР та інша техніка. Вони намагалися гасити, але партизани "Тіні" другим вибухом обвалили склепіння. Скільки 200-х поліцаїв та військовослужбовців РФ, невідомо", - йдеться також у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок у другій половині дня в Донецьку прогримів сильний вибух. Ударна хвиля відчувалася в радіусі кількох кілометрів. Коментарів від сепаратистів або відео вибуху досі немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram