ГоловнаСуспільствоВійна

У середу в зоні АТО поранено чотирьох військових

Загиблих немає

У середу в зоні АТО поранено чотирьох військових
Фото: Макс Левин

За минулу добу у зоні бойових дій на Донбасі не загинув жоден українських військовий. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко.

За даними штабу, поранення отримали четверо бійців АТО.

Лисенко зазначив, що ситуація на Донбасі стабілізується, масштабних обстрілів українських позицій в середу не зафіксовано.

Минулої ночі неспокійно було тільки на Донецькому напрямку, де з 22:00 25 лютого близько години бойовики безуспішно атакували позиції сил АТО неподалік від шахти Дутівка. Також приблизно годину близько опівночі терористи турбували захисників зруйнованого селища Піски (територія, прилегла до колишнього Донецького аеропорту) обстрілами зі стрілецької зброї.

"Не було жодного обстрілу наших позицій, тільки поодинокі збройні провокації... Всі напади відбито", - підкреслив Лисенко.

За допомогою безпілотників противник активно розвідує позиції українських військ у напрямку Маріуполя. Військові сил АТО засікли проліт дрона у селища Старий Айдар на Луганщині, де за минулу добу стрілецькою зброєю "турбували" тільки військовослужбовців на блокпостах Бахмутки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram