ГоловнаСуспільствоВійна

24-річний боєць, який втратив кінцівки на фронті, потребує допомоги

Молодому чоловікові, який підірвався на міні, потрібні роки реабілітації.

Тяжко пораненому військовому Олексієві Замірку потрібна допомога співвітчизників для лікування і реабілітації. Про це повідомила журналіст "Радіо Свобода" Жанна Безп'ятчук у своєму facebook.

24-річний Замірко підірвався на міні під час виконання бойового завдання в зоні АТО. В результаті лікарі змушені були ампутувати йому обидві ноги. Крім того, у бійця роздроблена рука, пошкоджені очі, контузія. Фактично з чотирьох кінцівок у нього працездатною залишилася одна, пише Безп'ятчук. Крім того, Олексія очікує операція на оці.

Олексій Замірко у шпиталі
Фото: facebook.com/zhanna.bezpiatchuk
Олексій Замірко у шпиталі

Олексій Замірко
Фото: facebook.com/zhanna.bezpiatchuk
Олексій Замірко

"Коли востаннє я говорила з його хрещеною мамою, вона розповіла, що Олексій відмовився від сильних знеболювальних, які глушили нестерпні фантомні болі, відчуваючи, що звикає, як до наркотиків. Терпить цей біль без них.

Не тільки він сам, а й його рідні - дивовижно мужні люди. Вони за всяку ціну хочуть поставити хлопця на ноги. Але попереду роки важкої реабілітації. Звичайно, вже допомагають звідусіль. Але якщо коротко: щодня потрібно всього дуже багато, постійно, на роки вперед, а головне - зібрати гроші на протези для ніг. Він повинен отримати найкращі у світі протези, тільки так, у нього попереду ціле життя", - написала журналістка.

Вона додала, що Олексій - її земляк, мешканець Жмеринки, випускник Пирятинського ліцею та Вінницького аграрного університету. Воїн у тяжкому стані перебуває в реанімації військового госпіталю.

Реквізити для допомоги герою:

Карта ПриватБанку 4149 4378 5242 4314. Реквізити банку: МФО 305299 код ОКПО 14360570. Тел. 096-907-82-10 (Удалова Олена Іванівна - хрещена мама і рідна тітка Олексія Замірка).

Замірко Ольга (тел. 063-4321-446), номер карти в Ощадбанку: 5274 1000 0028 8916. Реквізити банку: МФО 33 14 67 ЄДРПОУ 0933 1508.

Western Union: Udalova Olena Ivanivna.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram