ГоловнаСуспільствоВійна

Гіркін катається по Уралу в Mercedes S-500 за 2 млн гривень

Колишній ватажок ДНР прогнозує відновлення бойових дій.

Колишній польовий командир ДНР Ігор Гіркін (Стрєлков) катається по Уралу в німецькому Mercedes S-500, який коштує більш ніж 6 млн рублів (близько 100 тисяч доларів, або 2 млн гривень).

Як повідомляє "Знак", сьогодні він приїхав у Єкатеринбург для презентації руху "Новоросія".

На зустрічі зі своїми послідовниками він заявив, зокрема, що президентові РФ Володимиру Путіну загрожує доля колишнього президента Югославії Слободана Мілошевича, якого "скидали в єдиному кулаку тамтешні ліберали з тамтешніми патріотами, оскільки він вів таку політику, що ні вашим, ні нашим".

Гіркін також заявив, що цього року бойові дії на Донбасі відновляться ще потужніше, ніж раніше. "На Росію чекають і в Одесі, і в Харкові, і в Херсоні, і в Миколаєвську. Насправді багато людей чекають на Росію і в Києві. Чекають на Росію в Києві, зокрема люди, які вважають себе українцями", - заявив він.

Зустріч Гіркіна в Єкатеринбурзі тривала понад дві години. Покинув її Стрєлков у супроводі своєї дружини Мирослави Регінської. Біля входу на пару чекав Mercedes S-500 із пермськими номерами (вчора Стрєлков відкрив філію "Новоросії" у столиці Приуралля).

Фото: znak.com

Фото: znak.com

Фото: e1.ru

Нагадаємо, в штабі АТО раніше заявили, що Гіркін може приїхати в Одесу, щоб розв'язати війну й там.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram