ГоловнаСуспільствоВійна

Суд віддав землю Царьова бійцям АТО

На Дніпропетровщині створять "військовий колгосп"

Суд віддав землю Царьова бійцям АТО
Олег Царев
Фото: www.tvc.ru

Суд повернув у державну власність 200 га орної землі в Дніпропетровській області, приватизовані раніше колишнім депутатом-регіоналом Олегом Царьовим.

Про це повідомляє офіційний сайт Дніпропетровської ОДА.

"Найближчим часом за сприяння Дніпропетровської ОДА та Головного управління Держземагентства у Дніпропетровській області 100 бійців батальйону отримають по 2 га орної землі кожен", - йдеться в повідомленні.

Розташована ділянка поряд з селом Степовим Дніпропетровського району, неподалік від траси "Дніпродзержинськ - Вільногірськ".

Голова ініціативної групи військових В'ячеслав Плахута розповів, що право отримання 2 га землі сільськогосподарського призначення має кожен учасник АТО. Однак, за його словами, самостійно обробити навіть таку невелику ділянку проблематично. Тому військовослужбовці вирішили об'єднати свої паї і створити колективне господарство, яке в нових економічних умовах може стати прибутковим.

"Найближчим часом настає демобілізація. Ми з товаришами вирішили, що триматися й надалі разом буде правильно - легше адаптуватися в мирному житті, і підтримувати один одного вже звикли, - сказав він. - Вирішили об'єднати свої зусилля. Звернулися до керівництва області та знайшли повне розуміння".

Нагадаємо, Олег Царьов, раніше проживав під Дніпропетровськом, тепер є "головою парламенту Новоросії". Щодо екс-депутата відкрито кілька кримінальних справ, а самого його оголошено в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram