ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 37 разів порушили режим тиші, - прес-центр АТО

Найбільше обстрілів - на донецькому напрямку

За день бойовики 37 разів порушили режим тиші, - прес-центр АТО
Фото: EPA/UPG

Бойовики на Донбасі продовжують провокаційні обстріли позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"Сьогодні, 19 березня, від 6 до 19 години противник найбільш активно вів обстріл на донецькому напрямку. Під ворожий вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів потрапили Красногорівка, Опитне, Піски. О 10:45, 17:20 та 18:05 противник з танка обстріляв Авдіївку. О 13, 15, 16 і 18 годинах по Пісках били з 120-міліметрових мінометів", - йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку в епіцентрі збройних протистоянь залишається селище Широкине. За день терористи п'ять разів відкривали вогонь по цьому населеному із різних типів озброєння.

На артемівському напрямку зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Луганському та Майорську. На луганському напрямку - в районі Сокільників, Станиці Луганської та Трьохізбенки.

Усього за день бойовики 37 разів порушили режим тиші.

"20 разів бандити застосовували міномети і гранатомети, 4 рази танки, 15 разів стрілецьку зброю", - повідомили в прес-центрі.

Нагадаємо, 18 березня бойовики обстріляли міст через річку Сіверський Донець поблизу міста Щастя з боку Веселої Гори. За словами сепаратистів, таким чином вони "прогрівали танки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram