ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО перерахував обстріли і бої за день

Про бій у Гранітному прес-центр не повідомляє

Штаб АТО перерахував обстріли і бої за день
Архив
Фото: EPA/UPG

У вівторок від 5 ранку і до 19 години вечора бойовики на Донбасі 16 разів використовували міномети і гранатомети, 6 разів стрілецьку зброю, один раз вели вогонь з танка.

Як повідомляє прес-центр АТО, вогневі удари противник сконцентрував на Маріупольському напрямку. З 120-міліметрових мінометів від 10.35 до 11.20 бойовики били по Широкиному, а від 10.50 до 12.10 по позиціях військових поблизу Старомар'ївки. Також під вогонь з мінометів, гранатометів і протитанкових засобів потрапили українські опорні пункти в районі селищ Новоселівка і Миколаївка.

На Донецькому напрямку о 5.30 ранку злочинці з танка били по Авдіївці. Тричі з 120-міліметрових мінометів противник завдавав ударів по Пісках і один раз по Гранітному.

На Артемівському напрямку біля селища Майорськ о 12.30 бандформування вступили в бій з нашим військовим. Бійці АТО вдалими тактичними діями відтіснили бойовиків від українських позицій.

На Луганському напрямку противник двічі зі стрілецької зброї і мінометів обстріляв опорний пункт сил АТО поблизу Сокільників.

Нагадаємо, за даними LB.ua, у вівторок у селищі Гранітне відбулося бойове протистояння між українськими військовими та сепаратистами. Втрати сепаратистів становили вiд 10 до 15 людей, згоріли дві їхні бронемашини. Загиблих серед сил АТО немає, поранений один військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram