ГоловнаСуспільствоВійна

ОБСЄ зафіксувала танки бойовиків за 15 км від лінії розмежування, - штаб АТО

Згідно з мінськими угодами, ця техніка мала бути відведена

ОБСЄ зафіксувала танки бойовиків за 15 км від лінії розмежування, - штаб АТО
Фото: u-f.ru

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували групу з 15-20 танків у контрольованому бойовиками самопроголошеної ЛНР Олександрівську.

Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

"Спостерігачі побачили групу з 15-20 танків, які проходили навчання в Олександрівську, що перебуває під тимчасовим контролем так званої ЛНР на відстані 15 км від лінії розмежування, хоча згідно з мінськими угодами, ця техніка мала покинути цю територію", - процитував прес-секретар АТО звіт місії.

Крім того, Лисенко повідомив, що через заборону одного з польових командирів так званої ДНР члени СММ ОБСЄ не змогли організувати "зелений коридор" для доставки гуманітарної допомоги жителям Широкиного.

Цей же польовий командир зажадав від представників ОБСЄ припинити польоти безпілотників місії над позиціями ДНР.

Також речник АТО розповів, що за минулу добу інтенсивність вогню, який відкривають бойовики, дещо зменшилася. Однак гарячою точкою як і раніше залишається район Донецького аеропорту. Тим часом противник продовжує вести повітряну розвідку: за минулу добу зафіксовано десять безпілотників у районі Маріуполя, Сартани і Красної Талівки.

Нагадаємо, 20 березня речник АТО Андрій Лисенко повідомив, що СММ ОБСЄ досі не отримала від бойовиків інформацію про місця зберігання відведеного важкого озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram