ГоловнаСуспільствоВійна

У Києві біля метро міліція затримала чоловіка з гранатою

Мешканець Луганської області приїхав до столиці шукати роботу.

У Києві біля метро міліція затримала чоловіка з гранатою
Фото: Сергей Нужненко

У Києві біля однієї зі станцій метро міліція затримала чоловіка з гранатою.

Про це повідомляє офіційний сайт ГУ МВС у Києві.

"До чергової частини надійшло повідомлення про затримання чоловіка. Побачивши співробітників міліції, він кинув на землю предмет, схожий на гранату. На місце події прибули слідчо-оперативна група Голосіївського РУ і фахівці вибухотехнічної служби ГУ МВС України в Києві. Предмет, схожий на гранату, і запал до неї вилучили та скерували на експертне дослідження, а правопорушника затримали", - йдеться в повідомленні.

Зловмисником виявився 39-річний уродженець Луганської області, безробітний, за його словами, раніше несудимий. Він розповів, що два тижні тому він приїхав до Києва для працевлаштування. Гранату знайшов на вулиці і вирішив залишити собі. Коли побачив співробітників міліції, злякався, кинув гранату і почав тікати.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі від двох до п'яти років.

Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, 20 березня в одному зі столичних пунктів видачі кредитів у Києві було затримано чоловіка з гранатою. Як з'ясувалося, він так вимагав списати борг своєї знайомої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram