ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області поранено двох українських військових

Одного бійця поранили в бою, ще один підірвався на розтяжці

У Луганській області поранено двох українських військових
Фото: Макс Левин

У Станично-Луганському районі Луганської області під час бойового зіткнення з диверсантами поранено українського військового, ще один боєць підірвався на розтяжці.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора, 31 березня, близько 3-ї години по обіді розвідувально-диверсійна група бойовиків проникла на контрольовану Україною територію поблизу селища Сизе Станично-Луганського району і натрапила на українських військових. Сталася коротка бойова сутичка, під час якої один український військовослужбовець отримав легке поранення. Загрози його життю немає", - повідомив Москаль.

Він також повідомив, що вчора біля селища Комишне Станично-Луганського району 30-річний український військовий, житель Львова, зачепив встановлену невідомими особами розтяжку і підірвався на протипіхотній міні. Пораненого ушпиталили.

"Загалом учора вдень і вночі бойові дії зафіксовано на кількох напрямках - на околиці Кримського, автошляху Бахмутка у Станиці Луганській та Троїцькому (Попаснянський район). Інформації про постраждалих серед мирного населення не надходило, руйнувань інфраструктури немає", - додав Москаль.

Нагадаємо, за минулу ніч бойовики на Донбасі 13 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram