ГоловнаСуспільствоВійна

Військових в Авдіївці обстріляли з артилерії

Ситуація на Донбасі вночі загострилася

Військових в Авдіївці обстріляли з артилерії
Архив
Фото: Макс Требухов

Протягом учорашнього вечора з 18.00 до опівночі 3 квітня ситуація в зоні АТО кілька загострилася.

Противник не тільки продовжував збройні провокації з використанням стрілецької зброї, а й застосовував артилерію, яка згідно з мінськими домовленостями мала бути відведена від лінії розмежування, передає прес-центр АТО.

Найбільша активність ворога і надалі зберігалася поблизу Донецька. Тут від 19.06 до 19.45 бойовики з 122-міліметрової артилерії обстріляли Авдіївку. А о 19.45 по цьому ж місту злочинці відкрили вогонь з танка. Крім того, під вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили Піски, Опитне та сама Авдіївка.

У Луганській області о 22.00 поблизу селища Кримське відбулося бойове зіткнення з противником. Після вдалих дій бійців сил АТО ворог відійшов. Також о 23.00 з 120-міліметрового міномета російсько-терористичні угруповання вели вогонь по українських позиціях у районі селища Нижнє.

Поблизу Маріуполя о 18.20 з 120-міліметрового міномета бандити обстріляли позиції військових на південно-східній околиці Бердянського. А о 22.30 мінометного обстрілу зазнали позиції сил АТО на південно-західній околиці селища Широкине.

Загалом з 18.00 до опівночі 3 квітня противник 14 разів порушив режим тиші.

Нагадаємо, від початку тижня загиблих у зоні АТО не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram