ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

Біля Трьохізбенки відбулося бойове зіткнення

За день бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі
Боевики в Углегорске, неподалеку от Дебальцево
Фото: EPA/UPG

Сьогодні протягом дня обстановка в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі дещо загострилася.

"Порушуючи Мінські домовленості, російсько-терористичні війська і надалі продовжували обстріл позицій сил АТО з озброєння, яке має бути відведено від лінії розмежування", - повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуку.

Найбільша активність терористів була зафіксована біля Донецька. Тут бойовики шість разів обстріляли позиції українських військових, у тому числі з 120-міліметрових мінометів.

Бойовики сім разів обстріляли позиції сил АТО поблизу населеного пункту Водяне зі стрілецької зброї і гранатометів. У районі Маріуполя бойовики сім разів відкривали вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї по опорних пунктах, розташованих у районі населеного пункту Широкине, а о 17:30 по цьому ж місцю відкрили вогонь з 120-міліметрових мінометів.

"Крім того, в Луганській області в районі населеного пункту Трьохізбенка відбулося бойове зіткнення з противником, що закінчилося відступом бойовиків", - зазначили в прес-центрі.

"Всього за день від 0:00 до 18:00 російсько-терористичні війська 35 разів порушили режим тиші", - підсумували в штабі АТО.

Нагадаємо, в неділю на Донбасі загинули шість українських військовослужбовців, ще двоє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram