ГоловнаСуспільствоВійна

За ніч бойовики 20 разів порушили режим перемир'я в зоні АТО

Під обстріл потрапили Гранітне, Авдіївка, Опитне.

За ніч бойовики 20 разів порушили режим перемир'я в зоні АТО
Фото: EPA/UPG

Бойовики 6 квітня з 18:00 до опівночі 20 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

Переважно під час збройних провокацій терористи використовували стрілецьку зброю. Крім того, бойовики здійснили шість мінометних обстрілів позицій сил АТО.

"Найбільшу активність ворога зафіксовано в Донецькій області. Зокрема, з 18:05 до 18:12 обстрілу із самохідного міномета "Нона" зазнали наші позиції поблизу населеного пункту Гранітне. З 18:35 до 19:50 ворог обстріляв зі ствольної артилерії калібру 122 мм і 82 мм українські позиції в районі міста Авдіївка. Крім того, з 19:36 до 19:40 під мінометний обстріл потрапили наші позиції в районі Опитного", - йдеться в повідомленні.

У районі Маріуполя поблизу населеного пункту Широкине ворог двічі застосував по українських позиціях 120-міліметрові міномети. По населених пунктах злочинці вогонь не відкривали.

У Луганській області бойовики з мінометів, бойової машини піхоти та стрілецької зброї обстріляли опорний пункт українських військових на південь від міста Сокільники. Також близько 20:00 зафіксовано польоти двох безпілотних літальних апаратів - над Трьохізбенкою в напрямку населеного пункту Весела Гора і над Старобільськом у напрямку населеного пункту Новоайдар.

"Наші підрозділи не піддаються на провокації ворога і вогонь відкривають тільки у відповідь, коли є пряма загроза життю військовослужбовців. Крім того, уздовж всієї лінії розмежування українські військові зміцнюють оборону", - наголосили у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, вчора бойовики 35 разів порушили режим тиші. Крім того, в районі Трьохізбенки Луганської області сталася бойова сутичка, що закінчилася відступом бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram