ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області в результаті вибуху гранати загинув військовий

Двоє бійців поранені.

У Луганській області в результаті вибуху гранати загинув військовий
Фото: moskal.in.ua

У селищі Борівське Луганської області в результаті вибуху гранати загинув один військовий, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"У селищі Борівське поблизу Сєвєродонецька в місці дислокації військового підрозділу через необережне поводження вибухнула наступальна граната "Ф-1". Один боєць (36-річний житель Львівської області) загинув на місці, ще двоє (29-річний житель Рівненської та 55-річний Львівської областей) отримали осколкові поранення і госпіталізовані", - повідомив Москаль.

Також, за його словами, бойовики відновили обстріл території Луганської області, контрольованої Україною. За минулу добу зафіксовано декілька бойових сутичок.

"Між опорними пунктами українських силовиків на околиці Кримського та бойовиками із Сокільників неодноразово виникали перестрілки з використанням автоматичної зброї та гранатометів. Після 5-ї вечора позиції наших військових поблизу мосту через ріку Сіверський Донець у Трьохізбенці були обстріляні з автоматів і гранатометів з берега, контрольованого так званою "ЛНР". Аналогічний обстріл був і біля Станиці Луганської", - повідомив Москаль.

Ніхто з мирних жителів у результаті бойових сутичок не постраждав, руйнувань інфраструктури не було.

Нагадаємо, 1 квітня у Станично-Луганському районі Луганської області під час бойової сутички з диверсантами було поранено українського військового, ще один боєць підірвався на розтяжці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram