ГоловнаСуспільствоВійна

Пашинський: Путін продовжує гібридну війну проти України

Один із лідерів НФ бачить російський слід в останніх вбивствах у Києві

Пашинський: Путін продовжує гібридну війну проти України
Фото: Макс Требухов

Президенту Росії Володимиру Путіну не потрібна самостійна і європейська Україна, тому він далі веде гібридну війну проти неї.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський в ефірі "1+1".

"Ми побачили цю війну в ніч з 26 на 27 лютого, коли російський спецназ захопив уряд і парламент Автономної Республіки Крим, після чого почали розвиватися події, наслідки яких ми бачимо сьогодні", - сказав він.

"Ця війна не закінчена, вона триває на інформаційному полі, виявляється у терористичних проявах, і останні вбивства у Києві - це також прояви цієї гібридної війни. Вона триває на сході, у Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі - скрізь", - зазначив Пашинський .

Заступник голови фракції "Народний фронт" наголосив, що Путіну не потрібна самостійна, європейська, сильна Україна. "І ця стратегія, хочемо ми того чи ні, Путіним і Росією імплементуватиметься", - сказав він.

Пашинський підкреслив, що план Путіна передбачав відокремлення від України всіх території від Харкова до Одеси. "Це стовідсоткова інформація", - додав він.

"Український народе, ми з вами зірвали цей план. Це колосальна заслуга. Ми цю ракову пухлину капсульованих, локалізували, і я переконаний, що терапевтичними або хірургічними методами, рано чи пізно, вилікуємо", - резюмував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram