ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО відбили напад бойовиків з боку Горлівки на Дзержинськ

Бойове зіткнення відбувалося в районі Горлівки 17 квітня приблизно від 21:00 до опівночі

Сили АТО відбили напад бойовиків з боку Горлівки на Дзержинськ
Архивное фото
Фото: Макс Требухов

У п'ятницю бойовики спробували прорватися з боку Горлівки (контрольованої збройними формуваннями ДНР) до Дзержинська, який перебуває під контролем України. Про це LB.ua повідомила волонтер Ольга Голубєва з посиланням на дані розвідників, яким допомагає ГО "Крила Дніпра".

Розвідка повідомила про обстріл з боку бойовиків міст Майорська і Дзержинська (поблизу Горлівки) з мінометів калібру 120 мм, по прилеглих селищах бойовики здійснили два залпи з установки "Град".

"У районі селища Шуми вийшли 3 танки і вели вогонь по наших позиціях. У цьому ж районі було проведено розвідку боєм. Піхота противника вийшла, наші відбилися", - повідомила волонтер.

Бойове зіткнення відбувалося 17 квітня приблизно від 21:00 до опівночі.

Волонтерська організація "Крила Дніпра" просить співвітчизників допомогти забезпечити потреби бійців 93-ї бригади в Пісках. Багато потрібно: форми, наколінників, розвантажень, тактичних окулярів, літніх камуфльованих балаклав, берців, ліхтариків на чоло, рацій і білизни (труси, шкарпетки). Також потрібна техніка: активні навушники для РПГ, автомобіль, 3 біноклі, коліматорні приціли, планки для коліматорів, оптика на СВД і тепловізор.

Переказуйте допомогу на картку ПриватБанку 5168 7572 6034 4256, Новикова Валерія.

Нагадаємо, "Крила Дніпра" вивезли з Пісків 9 собак, яким знайшли новий дім.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram