ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики понад 20 разів обстріляли позиції українських військ

Обстріл вівся з мінометів, зенітних установок і автоматичних гранатометів.

Бойовики понад 20 разів обстріляли позиції українських військ
Архив
Фото: Александр Ратушняк

З 18.00 до опівночі незаконні збройні формування 21 раз обстріляли позиції українських військ вздовж лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донеччині бойовики обстрілювали з мінометів опорні пункти військових поблизу населених пунктів Піски, Ленінське, Опитне, Авдіївка та Гранітне. Артилерійського обстрілу з боку бандформувань зазнали позиції неподалік від селища Зайцеве", - йдеться в повідомленні.

У районі населених пунктів Піски, Опитне, Широкине і Авдіївка під час обстрілів сил АТО бойовики також застосовували зенітні установки, автоматичні гранатомети, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю.

На Луганщині бойовики відкривали вогонь з кулеметів по опорному пункту військових поблизу міста Щастя.

Як зазначають у прес-центрі, обстрілів населених пунктів у зазначений період не було. Водночас, в небі над Приморським, Новоайдаром та Слов'яносербськом на Луганщині, а також над Гранітним, Талаківкою і Піщевиком на Донеччині були зафіксовані прольоти безпілотників бойовиків.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко вважає, що для забезпечення миру на Донбасі необхідне введення миротворців ООН або місії ЄС. Остання до цього вже готова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram