ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за день 46 разів обстріляли позиції сил АТО

Вогонь вели по Широкиному, Авдіївці, Опитному та селищу Кірове.

Бойовики за день 46 разів обстріляли позиції сил АТО
Блокпост боевиков на дороге из Донецка в Горловку
Фото: pawel.reszka.90

У неділю, 26 квітня, ситуація в зоні АТО характеризувалася значним збільшенням кількості обстрілів позицій українських військ з боку незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Від півночі до 18:00 бандформування провели 46 обстрілів уздовж лінії розмежування, здебільшого зі стрілецької зброї. У Донецькій області тільки біля селища Широкине противник 13 разів відкривав вогонь по нашому опорному пункту, в тому числі з мінометів калібру 120 міліметрів й артилерії калібру 122 міліметри, танка і зенітної установки», - йдеться в публікації.

Як зазначає штаб АТО, біля селища Піски злочинці відкривали вогонь з артилерії калібру 122 міліметри і танка, а також 5 разів - із мінометів калібру 120 міліметрів. Також у районі Пісків близько 5-ї ранку відбулася нетривала бойова сутичка, впродовж якої сили АТО відбили напад противника.

Обстрілу з різних видів зброї також зазнали позиції українських військ у районі населених пунктів Авдіївка, Опитне та Кірове.

У небі недалеко від Авдіївки і Гранітного наші підрозділи зафіксували прольоти двох безпілотників супротивника.

У Луганській області російсько-терористичні війська тричі обстрілювали позиції наших військ поблизу населеного пункту Кримське, двічі - біля Щастя і Сокільників.

Нагадаємо, в штабі АТО повідомили, що за минулу добу загинув один український військовослужбовець, семеро були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram