ГоловнаСуспільствоВійна

Бурятські танкісти обстріляли Новотошківку в Луганській області

Вогонь вівся з села Жолобок, де стоять регулярні російські війська

Бурятські танкісти обстріляли Новотошківку в Луганській області
Фото: informnapalm.org

У суботу після 16 години дня під обстріл бойовиків потрапило селище Новотошківка в Луганській області.

Як повідомляє прес-служба Луганської обладміністрації, "еленерівці" застосували танки і міномети, причому кілька снарядів і мін залетіли в центр селища і впали поряд зі зруйнованими раніше торговим центром і водонапірною баштою.

У кількох багатоповерхівках вибухова хвиля вибила двері та вікна. Ще кілька снарядів вибухнули в городах і не завдали серйозних пошкоджень.

"Вогонь із танків вівся з с.Жолобок, що за кілька кілометрів від Новотошківки на Бахмутці, - повідомляє керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. -  Це село, яке стоїть за нашим 29-м блокпостом, окуповане російськими регулярними військами, зокрема, там стоять танки з екіпажами з Бурятії. Мінометний вогонь по Новотошківці вівся з лісосмуги, що недалеко від Голубівського (село біля Оріхового, окуповане бойовиками так званої ЛНР). За попередніми даними ніхто з мирних мешканців не поранений і не загинув, інформація щодо постраждалих військових з’ясовується", - повідомив про обстріл глава адміністрації Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що сьогодні вдень після 16 години бойовики обстріляли Авдіївку з мінометів. Вогонь вівся переважно по околицях населеного пункту з мінометів калібру 82 мм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram