ГоловнаСуспільствоВійна

Внаслідок обстрілу Новотошківського загинула місцева мешканка

Бойовики в суботу 35 разів порушили перемир'я

Під час обстрілу Новотошківського бойовиками загинула мирна жінка, яка цього часу працювала на городі, йдеться в вечірньому зведенні прес-центру АТО.

За інформацією силовиків, в цілому за суботу бойовики 35 разів порушили режим перемир'я.

Активні обстріли тривають в районі Авдіївки,де проти українських бійців застосовують протитанкові гранатомети, великокаліберні міномети, а також важку артилерію калібру 122 і 155 міліметрів.

"На Луганщині противник також відкривав вогонь із 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та крупнокаліберних кулеметів по наших позиціях поблизу населених пунктів Кримське, Щастя, Новотошківське та біля шахти "Пролетарська" (закрита шахта в районі Новотошківського, - LB.ua). В районі "Пролетарської" з 14.30 до 14.35 під час пусків бандитами 4 протитанкових керованих ракет отримала важке поранення та загинула літня жінка, яка поралася на городі біля свого будинку", - повідомили в прес-центрі АТО.

Нагадаємо, що за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, вісім бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram