ГоловнаСуспільствоВійна

Боєць АТО підірвався на розтяжці в Кримському

Військового з тяжкими пораненнями доправили в лікарню Сєвєродонецька

Боєць АТО підірвався на розтяжці в Кримському
Фото: moskal.in.ua

Учора в районі населеного пункту Кримське Луганської області на розтяжці підірвався український військовий.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на офіційному сайті.

"Учора (5 травня) після обіду на околиці Кримського підірвався український військовий. 24-річний боєць зачепив встановлену бойовиками розтяжку з гранатою і отримав мінно-вибухову травму з численними осколковими пораненнями. Зараз він перебуває в лікарні Сєвєродонецька", - йдеться в повідомленні.

Москаль також повідомив, що загалом в області вчора вдень і вночі бойові дії відбувалися в кількох гарячих точках вздовж лінії розмежування вогню.

"У Станиці Луганській після 10-ї вечора опорний пункт українських військових обстріляли з автоматичної зброї з берега Сіверського Дінця, окупованого так званою "ЛНР". Біля Катеринівки (Попаснянський район) близько 9:30 вечора бойовики підійшли майже впритул до позицій українських військових і обстріляли їх із великокаліберних кулеметів і автоматів. Після відкриття вогню у відповідь вони відійшли. Поблизу Троїцького (Попаснянський район) відбулася бойова сутичка бойовиків, які підійшли з боку окупованого Калинового, і бійців АТО. Житловий сектор залишився поза зоною ураження", - йдеться в повідомленні.

У всіх трьох випадках ніхто з мирних жителів не постраждав, інформації про поранених або загиблих військових не надходило.

Нагадаємо, за інформацією штабу АТО сьогодні вночі ситуація на Донбасі загострилася, а вночі бойовики 42 рази порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram