ГоловнаСуспільствоВійна

ДНР повідомила про призупинення автобусного сполучення з Україною

Дорогу на Курахове закрито

ДНР повідомила про призупинення автобусного сполучення з Україною
Фото: EuroMaydan

Автобусне сполучення ДНР з Україною призупинено через обстріли, що почалися сьогодні вранці на Мар'їнському напрямку, повідомляє сепаратистське агентство ДАН з посиланням на "мінтранс ДНР".

"Автобуси, що рухаються в напрямку Курахового - однією з небагатьох доріг, що уціліли в боях і сполучають ДНР і Україну, - тимчасово призупинили перевезення пасажирів", - сказано в повідомленні.

Речник АТО Андрій Лисенко раніше повідомляв, що у зв'язку з масованими обстрілами блокпоста "Мар'їнка" пропуск через контрольні пункти в цьому районі тимчасово припинено. За даними штабу АТО, обстріли пов'язані з тим, що противник намагається витіснити сили АТО з рубежів оборони на лінії Авдіївка - Піски - Мар'їнка; саме тут зосереджені основні сили артилерії ворога - вогонь ведеться безпосередньо з житлових кварталів Донецька.

Прес-центр АТО ввечері повідомив, що в п'ятницю бойовики з мінометів великих калібрів, гранатометів і кулеметів обстрілювали Піски, Мар'їнку та Опитне. Крім того, в Мар'їнці працював снайпер.

Загалом, за даними штабу АТО, від ранку до 18 години п'ятниці незаконні збройні формування 28 разів порушили режим тиші.

На Артемівському напрямку в районі Новгородського бойовики використовували протитанковий ракетний комплекс і 120-міліметрові міномети. У районі Ленінського, крім мінометів, застосували озброєння танка.

На Луганському напрямку в районі Сокільників незаконні збройні формування вели вогонь зі 152-міліметрової артилерії. З автоматичних гранатометів стріляли по Щастю.

На Маріупольському напрямку після 17.00 по позиціях військових вів вогонь танк.

Крім того, бандити обстріляли Артемове і Опитне з великокаліберної артилерії, а з реактивних систем залпового вогню - Калинове.

Над Трьохізбенкою і Веселою Горою зафіксовано безпілотні літальні апарати.

Нагадаємо, військові побоюються, що бойовики  найближчими днями можуть піти в наступ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram