ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики визнали, що в останньому гумконвої з Росії отримали запчастини до техніки, - ОБСЄ

До Луганська прибуло 39 вантажівок з російськими номерами

Бойовики визнали, що в останньому гумконвої з Росії отримали запчастини до техніки, - ОБСЄ
Фото: EPA/UPG

Бойовики визнали, що в черговому незаконному "гуманітарному конвої" з Росії у четвер, 14 травня, їм доставили запасні частини до техніки. Про таке наповення трьох вантажівок "конвою", які прибули в так зване "міністерство надзвичайних ситуацій" угруповання "ЛНР" у Луганськ, повідомив того дня спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні представник сепаратистів, повідомляє "Радіо Свобода".

Загалом в Луганськ прибуло 39 вантажівок з російськими номерами із написами "Гуманітарна допомога з Росії". В інших машин, крім перших трьох, за словами сепаратистів, були борошно, пшениця, соняшникова олія та крупи, але спостерігачі не мали можливості переконатися в цьому.

Українські прикордонники, які знаходяться в російському пункті пропуску "Донецьк", не беруть участь в оформленні "гуманітарного конвою" з РФ через те, що жоден з російських "конвоїв" не був законним.

Нагадаємо, 14 травня Росія відправила у невизнані Донецьку і Луганську "народні республіки" черговий гуманітарний конвой.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram