ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб повідомив про ніч під обстрілами в Донецькій області

У зоні АТО триває активна розвідка безпілотниками

Штаб повідомив про ніч під обстрілами в Донецькій області
Фото: www.pravda-tv.ru

З 18.00 п'ятниці бойовики зосередили вогонь на Донецькому напрямку.

З мінометів калібрів більш як 100 мм, артилерії, гранатометів і стрілецької зброї вони неодноразово обстрілювали Опитне, Піски, Кам'янку, Мар'їнку, Красногорівку, Старогнатівці і шахту Бутівка, повідомляє прес-центр АТО. По Верхньоторецькому вогонь вів танк.

Більшість обстрілів на Луганському напрямку бойовики здійснили вночі. З озброєння танків, артилерії і гранатометів російсько-терористичні найманці вели вогонь по Кримському, Артема, Нижньотеплому. Крім того, по Станиці Луганській і Щастю стріляли з мінометів і гранатометів.

По Золотому і Богуславському працював автоматичний станковий гранатомет. А на Маріупольському напрямку після 22.45 було тихо всю ніч.

Безпілотники зафіксовано в небі над Маріуполем, Новомар’ївською, Григорівкою, Тельмановим, Гнутовим і за маршрутами: Передільське - Щастя, Щастя - Весела Гора, Петрівка - Геївка, Щастя - Станиця Луганська, Жовте - Райгородка, Сміле - Кримське, Маріуполь - Володарське, Капітанове - Новоахтирка, Щастя - Мілова Гора, Нижньотепле - Малинове.

Нагадаємо, у четвер у зоні АТО загинули троє українських військовослужбовців, ще 12 отримали поранення. Найбільших втрат сили АТО зазнали на Донецькому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram